​Având în vedere adresa Agenției Naționale pentr Locuințe nr. 9770/08.04.2019, referitor la procedura de vânzare a locuințelor construite de ANL, precum și prevederile art. 10, alin. (1) din Legea nr. 152/1998, conform cărora locuințele pentru tineri se pot vinde titularilor contractelor de închiriere, numai la solicitarea acestora, după expirarea a minim un an de închiriere neîntreruptă, cu respectarea unor condiții obligatorii, chiriașii din blocul L4 - 40, care vor să achiziționeze apartamentele care le sunt închiriate, trebuie să depună la Registratura Primăriei Municipiului Drăgășani următoarele documente:

- cererea de achiziționare a locuinței

- acte stare civilă (copie)

- adeverință de salariu, cu venitul brut și net pe ultimele 12 luni realizat de către titularul contractului de închiriere și membri familiei acestuia (original)

- declarație notarială pe proprie răspundere a titularului contractului de închiriere și a soțului/soției acestuia, că nu au în proprietate o locuință, inclusiv casă de vacanță (original)

- cerere de finanțare aprobată de o instituție financiară care poate acorda un credit pentru cumpărarea locuinței (original)

În vederea intabulării locuințelor, pentru întocmirea Cărții Financiare, începând cu data de 15.04.2019, se vor face măsurători în apartamente de către domnul inginer Gogonețu Cătălin, care poate fi contactat la numărul de telefon 0766 623 781.

Află mai multe aici


Data adaugarii : 4/10/2019 12:26:10 PM
Inapoi la Știri și anunțuri